پاورپوینت HACCP در تولید بستنی
پاورپوینت HACCP در تولید بستنی برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی 1 توصیف فرآورده •بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید همچنین حاوی پایدار کننده ها قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی م |
![]() |
دسته بندی | پاورپوینت |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 429 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 27 |
پاورپوینت HACCP در تولید بستنی
برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی
1. توصیف فرآورده:
•بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب
بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید.
همچنین حاوی, پایدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میباشد.
•این برنامه صرفاً ةک فرآورده یعنی "بستنی" را پوشش می دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را تولید کند باید برنامه دیگری نیزتدوین نماید.