دانلود تحقیق مراحل حل مساله پروژه

تحقیق مراحل حل مساله پروژه

تحقیق مراحل حل مساله پروژه

دانلود تحقیق مراحل حل مساله پروژه

تحقیق مراحل حل مساله پروژه
مکانیک
دسته بندی مکانیک
فرمت فایل doc
حجم فایل 30 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 53

تحقیق مراحل حل مساله پروژه

1- تعریف نوع المان

برای تحلیل مواد مرکب ANSYS المانهای،SHELL63، SOLID46، SHELL99، SHELL 91 تعریف شده اند که بسته به نیاز می توان هر یک از آنها را استفاده کرد.

SHELL 99

این المان از نوع نقطه ای و یک المان سه بعدی با 6 درجه آزادی (RotZ و Roty و Rotx و Uz و Uy و Ux) در هر نقطه می باشد. این المان طراحی شده تا بوسیله آن صفحاتی با ضخامت کم و یا متوسط و سازه های پوسته ای با ضریب افزایش ضخامت 10 برابر و یا بیشتر را مدل سازی کند. البته برای سازه هایی با ضریب ضخامت کمتر می توان از المانهای Solid 46 و Shell 91، استفاده کرد. همچنین این المان اجازه می دهد تا 100 لایه با ضخامت یکسان داشته باشیم و در صورتی که بیش از 100 لایه احتیاج باشد می توان ماتریس مواد را به صورت دستی وارد ساخت و همچنین این المان اجازه می دهد تا محاسبات معیار شکست نیز انجام شود.

SHELL 91

این المان شبیه المان Shell 99 می باشد با این تفاوت که تنها اجازه ایجاد 16 لایه به پایین را می دهد و قابلیت دریافت ماتریس مواد را ندارد، البته این المان ویژگی این را دارد تا رفتار پلاستیک و رفتار تحت فشارهای بزرگ را تحلیل کند که Shell 99 قادر به تحلیل آن نمی باشد.

Solid 46

این المان یک نسخه از المان Solid 45 می باشد که برای تحلیل مواد مرکب به صورت لایه ای تعریف شده است و دارای 8 نقطه، المان حجمی سه بعدی و دارای سه درجه آزادی (Uz، Uy، Ux) می باشد این المان طراحی شده تا بوسیله آن بتوان صفحات و اجسام لایه ای متشکل از مواد مرکب را مدلسازی کرد و می توان تا 100 لایه را در هر المان بوجود آورد. یکی از ویژگیهای این المان این است که می توان مقدار زیادی المان را روی هم قرار داد تا بتوان بیش از 100 لایه را نیز مدل کرد و به این ترتیب اجازه انجام تغییر شکلهای درون لایه ای شیبدار ناپیوسته داده می شود[1]. همچنین وارد کردن ماتریس خواص مواد تشکیل دهنده نیز در این المان فعال می‌باشد.

این المان دارای یک سختی موثر در محورهای متقاطع می باشد که اجازه تنشهای غیر صفر، تنش و کرنش و جابجایی در محورهای متقاطع را می دهد و همچنین معیارهای شکست می تواند تعیین شده باشد.

در این پروژه به علت شکل و خواص فیزیکی نمونه، از المان Solid 46 استفاده شده است.


[1]  Through – the thickness deformation slope discontinuities

...

روش کششی

این روش یک فرایند پیوسته است که برای قطعاتی که دارای سطح مقطع یکنواخت و ثابت می باشند استفاده می شود. قطعات سازه ای، تیرها، کانالهای لوله، تیوب، چوبهای ماهیگیری و… از این نوع قطعات می باشند.

در این روش رشته های فایبرگلاسی به صورت پیوسته، پارچه های حصیری یا به صورت پرده ای در حمام رزین آغشته می شوند و  در نهایت از داخل یک قالب فولادی توسط یک مکانیزم کششی به بیرون کشیده می شوند که در این فرایند وظیفه شکل دادن به رزین و کنترل نسبت رزین به الیاف را دارا می باشد. در این روش قالب توسط نیروی الکتریکی و یا به وسیله روغن گرم می شود تا رزین عمل آوری شود (شکل بگیرد).

مواد مورد استفاده در کامپوزیتها

رزینها:

رزینها وظیفه نگهداری و انتقال بار به الیاف را دارا می باشند و همینطور الیاف را از اثرات محیط دور نگه می دارند در حالت عمومی دو نوع رزین وجود دارند که شامل ترموپلاستیکها و ترموستها می باشند.

رزینهای ترموست به کمک یک شروع کننده یا حرارت از شکل مایع به جامد تبدیل می شوند که این تبدیل بازگشت ناپذیر می باشد اما رزینهای ترموپلاستیک ذوب شده و شکل داده می شوند و پس از آن که به حالت جامد تبدیل شدند بازهم می توانند حرارت دیده و ذوب شده و تغییر شکل یابند که به این نوع، بازگشت پذیر می گویند.

از انواع ترموپلاستیکها می توان اغلب پلاستیکهای خانگی مانند نایلون پلی استیرن پلی اتیلن، اکریلیک و بسیاری از ترکیبات پلاستیکی دیگر نام برد.از ترموستهای معروف می توان به رزینهای پلی استر، وینیل استرو اپاکسیها اشاره کرد.

رزینهای ترموست:

رزینها را باید براساس عملکرد آنها، سازگاری با فرایندهای قالبگیری و هزینه انتخاب کرد از رزینهای ترموست متداول در صنعت می توان رزینهای زیر را نام برد: 1- پلی استر (اشباع نشده) 2- وینیل استر 3- اپاکسی 4- پلی اوره تان 5- اکریلیک.

رزینهای پلیمری را می توان با گروه اصلی آنها شناخت، گروه اصلی همان مواد پایه ترکیبی جهت تولید آن رزین می باشد برای مثال رزین پلی استر شامل گروه اصلی زیر می باشد.

دانلود تحقیق مراحل حل مساله پروژه

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.