پاور پوینت اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد
مواد غذایی در ظروف استیل قرار گرفته درب ان محکم شده و سپس ظرف با مواد غذایی داخل آن که دارای لفاف اتیلن ونیل الکل و پلی ونیل الکل می باشند در مخزن فشار قرار می گیرنداین پاورپوینت دارای 21 اسلاید می باشد با ظاهری زیبا و متفاوت ، قابل ویرایش ، هر اسلاید طراحی زیبا و جداگانه ای دارد |
![]() |
دسته بندی | معماری |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 18 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 21 |
پاور پوینت اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد
1.تولید فشار بالا:
درصنایع غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار 4000اتمسفر و حدود 10000گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: 1-تراکم مستقیم. 2-تراکم غیر مستقیم. 3-حرارت
.تجهیزات فشار بالا:
مخازن تولید فشارکه مدل کوئینتوس ساخت شرکت اتوکلاو ای.بی.بی دارای مشخصات زیر می باشد.قطر 09. متر – طول225.متر- حجم- - لیتر – حداکثر فشار فراوری 9000 اتمسفر- حداکثر درجه حرارت 80 درجه سانتیگراد
.شرح فرایند:
مواد غذایی در ظروف استیل قرار گرفته درب ان محکم شده و سپس ظرف با مواد غذایی داخل آن که دارای لفاف اتیلن ونیل الکل و پلی ونیل الکل می باشند در مخزن فشار قرار می گیرند. درب مخزن بسته و ماده ناقل تزریق می شود که اکثرا از آب استفاده می شود.و مدت لازم برای فراوری که به نوع ماده غذایی و درجه حرارت فرایندبستگی دارد را می گذراند. و پس از طی این مدت محصول خارج شده و محصول جدید جایگزین می شود
1-اثر فشاربالا بر میکرواورگانیزمها :
1- تغییرات مرفولوژیکی 2- تشکیل رشته (فیلامنت) 3- توقف حرکت
2. فشار بالا و واکنشهای آنزیمی:
که سبب فعال و غیر فعال شدن آنزیمها می شود. مثلا غیر فعال شدن دهیدروژنازها و فعال شدن آسپارتاز
نوع فایل:power point
سایز:122 KB
تعداد اسلاید: 21