دانلود مقاله زانوی ضربدری و پرانتزی

مقاله زانوی ضربدری و پرانتزی

مقاله زانوی ضربدری و پرانتزی

دانلود مقاله زانوی ضربدری و پرانتزی

مقاله زانوی ضربدری و پرانتزی
دسته بندی پژوهش
فرمت فایل doc
حجم فایل 14 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 22

مقاله زانوی ضربدری و پرانتزی

فهرست:

نگاهی به دلایل بروز ناهنجاری های قامتی
قامت ناهنجار
آشنایی با زانوی ضربدری
علل ایجاد کننده زانوی ضربدری
عوارض ناشی از زانوی ضربدری
تشخیص زانوی ضربدری
اصلاح تغییر شکل زانوی ضربدری
عوامل مؤثر در داشتن زانوی پرانتزی
تعریف زانوی پرانتزی
پیشنهاد و روش درمان زانوی پرانتزی

===================== بخشهایی از متن:

نگاهی به دلایل بروز ناهنجاری های قامتی

این بار که مقابل آینه می ایستید. 90درجه به پهلو بچرخید و قامت خودتان را خوب نگاه کنید، در چنین حالتی بخوبی می توانید ببینید که آیا شانه هایتان خمیده، پشت تان برآمده و گردنتان بیش از حد جلو آمده است یا نه. اگر هیچکدام از این معایب را نداشتید، دوباره رو به روی آینه قرار بگیرید و درحال قدم برداشتن به پاهایتان نگاه کنید. اگر ساق هایتان هم قوسی شکل یا به اصطلاح پرانتزی نباشد، می توانید مطمئن شوید که شما جزو چند میلیون ایرانی نیستید که از ناهنجاری های قامتی رنج می برند. ناهنجاری قامتی در میان افراد جامعه ما اختلال رایجی ست. عوامل زیادی در به وجود آمدن بستر شکل گیری این اختلال دخیل هستند که بسیاری از آنها ریشه در فرهنگ و سبک زندگی مردم دارند. عادت هایی مثل روی زمین نشستن بدون تکیه گاه، مطالعه و نوشتن بدون استفاده از میز تحریر استاندارد، قوز کردن یا شل راه رفتن و... به اضافه حمل کیف ها و کوله پشتی های سنگین و استفاده از نیمکت های غیراستاندارد مدارس از مهمترین عوامل ایجاد ناهنجاری های قامتی در نوجوانان و جوانان هستند. معصومه ابوالحسنی- کارشناس ارشد تربیت بدنی و پژوهشگر- درباره ناهنجاری های قامتی رایج در میان دختران و پسران ایرانی- می گوید: از بین 40 ناهنجاری، هشت ناهنجاری اصلی در بین دختران و پسران شناسایی شده است که در این میان ناهنجاری هایی مثل سرکج، پشت گرد، پشت صاف، پشت کج، کمرگود، زانوی پرانتزی، زانوی ضربدری، کف پای صاف و شست کج، اختلالات اصلی در قامت دختران محسوب می شوند . به اعتقاد این محقق، ساختار قامتی نامناسب باعث دردهای استخوانی در مقاطع بعدی زندگی دختران می شود، او می گوید: عدم فعالیت بدنی موجب شده که دختران بیش از پسران مشکل ساختار قامتی داشته باشند.

...

آشنایی با زانوی ضربدری زانوی ضربدری: انحراف زانو به سمت داخل ساق به سمت خارج به نحوی که قوزک ها ازهم فاصله بگیرند« افزایش زاویه Val gum فیزیولوژیک در زانو».که این زاویه در حدود 8 تا 13 درجه ذکر کرده اند،زاویه پای درست و طبیعی 8 درجه می باشد اگراز این مقدار به سمت بیرون بیشتر باشد زانوی ضربدری گویند.
علل ایجاد کننده زانوی ضربدری
1. وزن زیاد : باعث فشار بر روی استخوان ها هم در بچه ها ودر بزرگسالان عامل زانوی پرانتزی وضربدری است، توجه به « کاهش وزن»از اصول اساسی است.
2. زمینه ارثی: افرادی که زمینه استعداد ارثی در آنها وجود دارد.
3. بیماری روماتیسم« التهابی» عفونت مفاصل (راه درمان)« استفاده از دارو».Rheumatoid Arthritis
4. راشیتسم نرمی استخوان(راه درمان)« استفاده از دارو».
5. رشد کندیل داخلی دروضعیت طبیعی کندیل داخلی نسبت به خارجی پائین تر است« که رشد کندیل به سمت بیرون منحرف می شود».
6. شکستگی.
7. در مورد بچه ها قنداق کردن.
8. صافی کف پا اگر زاویه به 90 درجه برسد« استفاده از عمل جراحی». 9. طبیعی 130- 120 درجه می باشد Coax Veraگویند.
10. پارگی« استفاده از عمل جراحی».
11. اگرعضله همسترینگ ضعیف باشد درد داریم،اگر نیم وتری ونیم غشایی ضعیف شوند،قادر به تحمل فشار عضله ثابت داخلی نبوده،درنتیجټWBR/>¬? زانوبه سمت داخل منحر می شود.
12. کوتاهی دوسر رانی.
Medial Hamstring
Lateral Hamstring
13. کوتاهی فاصله درشت نی ؛Iliotibial bond
14. قورباغه ای نشستن.W-sitting
15. ردیف های 10 تا 14 مربوطه به عضلات داخلی وخارجی (لگن ،ران ،کمر) می باشد. اصلاح وتقویت آنها کمک موثر برای زانو،مچ،و ساق پا است.

...

دانلود مقاله زانوی ضربدری و پرانتزی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.