پروژه درس اصول طراحی کارخانه جات صنایع غذایی

بصورت فایل پاورپوینت قابل ویرایش و آماده ارائه

  

پروژه درس اصول طراحی کارخانه جات صنایع غذایی

دانلود پروژه درس اصول طراحی کارخانه جات صنایع غذایی طراحی کارخانه و محاسبات مربوط به خط تولید شیرین کننده استویا

دانلود پروژه درس اصول طراحی کارخانه جات صنایع غذایی

دانلود پروژه درس اصول طراحی کارخانه جات صنایع غذایی
طراحی کارخانه و محاسبات مربوط به خط تولید 
شیرین کننده استویا
کسب درآمد اینترنتی
دانلود مقاله
دانلود نرم افزار
دانلود اندروید
دانلود پایان نامه
دانلود پروژه
دانلود پرسشنامه 
دانلود فایل
دانلود پاورپوینت
دانلود نمونه سوالات 
کار در منزل
دانلود آهنگ
دانلود سریال
دانلود فیلم
دسته بندی صنایع و صنایع غذایی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 647 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 27
 
 

بصورت فایل پاورپوینت قابل ویرایش و آماده ارائه

معرفی گیاه استویا ربادیانا برتونی

-استویا گیاه چند ساله با ریشه های گسترده و ساقه ای شکننده است. برگ های کوچک و بیضی شکل دارد.

-خواستگاه این گونه، مناطق گرمسیری و نیمه گرم سیری و مرگزی ایالات متحده و آمریکای جنوبی است.

-تا ارتفاع حدود 60-50 ، 100 و حتی 120 سانتی متر رشد می کند.

-این گیاه در دمای 41-11 درجه سانتی گراد و در خاک های لومی-شنی با زهکشی مناسب به راحتی قابل رشد و پرورش است.

-pH مناسب خاک برای رشد این گیاه، 6.5 تا 7.5 می باشد.

-از بین بیش از 200 گونه در جنس استویا، استویا ربادیانا برتونی دارای بیشترین شیرینی است

-استخراج ماده ی شیرین کننده از برگ های این گیاه انجام می شود.

-استویول گلیکوزید ها، دی ترپن های کم کالری موجود در برگ های گیاه استویا ربادیانا هستند که به عنوان شیرین کننده های طبیعی در صنایع غذایی کاربرد دارند.

-از بین استویول گلیکوزید ها، هدف فرایند، استخراج ماده ای به نام استویوزید (Stevioside) است که به مقدار 4تا20 درصد در استویا ربادیانا یافت می شود.

 

دانلود پروژه درس اصول طراحی کارخانه جات صنایع غذایی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.